Kluci U19 vybojovali účast v DL pro sezónu 2019/2020

27. 05. 2019

Kluci U19 vybojovali účast v DL pro sezónu 2019/2020

V sobotu vyjeli kluci do Brna na halu Morenda, kde odehráli 2 utkání. Obě utkání se podařilo vyhrýt a tak si kluci zasloužili účast v dorostenecké lize pro příští sezónu.

První utkání se odehrálo proti Novému Jíčínu, který prohrál 77:60 s Žabinama. Nastoupili jsme ve velkém stylu a hlavně na útočné polovině jsme předváděli super basketbal. Nezastavila nás ani zónová obrana soupeře a po 3 čtvrtinách z toho bylo vedení o 40 bodů.

Zlín x Nový Jičín 95:60

Od druhého utkání jsem si sliboval vyrovnanější výsledek a taky tomu tak bylo. Na žačátku se ujali Žabiny vedení 28:10 a to už vypadalo zle. Naštěstí od té doby jsme přepli v obraně a soupeř se těžko prosazoval. Do zónové obrany jsme hráli skoro 3 čtvrtiny také a bohužel se nám nedařilo střelecky. Byl to těžce vybojovaný zápas s výhrou pro naše družstvo, které si velice cením. Tým Žabin předvedl super výkon, za který má můj veliký obdiv! :-) Trochu mě jen mrzí neudržení emocí trenéra Brna, který si neodpustil pár zbytečných poznámek na mou osobu i mým klukům!! PŘIJDE MI TO ZBYTEČNÉ!! Tým má super ducha a potenciál vyhrát ve drhém kole proti Poděbradům :-)


Zlín x Brno Žabovřesky 79:63

Moc děkuji klukům za odvedenou práci i rodičům za podporu při obou utkáních. 

TITULÁRNÍ PARTNER


NAŠI HLAVNÍ PARTNEŘI

Zlín Zlínský kraj NSA STRABAG Samohýl MB Steza